Ardekay , Vught, Noord-Brabant, Netherlands

Wat ga je doen?

Als PHP developer bij deze organisatie kom je terecht in een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Je gaat voornamelijk aan de slag met het verbeteren en vernieuwen van de techniek achter de webshops. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste programmeur die verstand heeft van PHP en MySQL. Ervaring in het bedrijfsleven en verstand van ecommerce is mooi meegenomen. Naast backend werkzaamheden schrik je niet van front-end technieken zoals jQuery, CSS en HTML. Je denkt oplossing gericht en komt met de beste technische oplossingen. Verder ben je verantwoordelijk voor het indelen van verschillende projecten en deel je je kennis met minder ervaren developers.

Wat wordt jou geboden?

* Een mogelijkheid om aan de slag te gaan bij één van de snelst groeiende organisaties in Nederland;

* Een plek binnen een leuke en gezellige organisatie;

* Een salaris rond de 30K OTE;

* Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wat wordt er van jou verwacht?

* HBO werk- en denkniveau;

* Ruime kennis en ervaring (+5 jaar) met PHP en MySQL;

* Ervaring met/kennis van CSS, HTML, jQuery.

Waar ga je werken?

Als PHP developer bij deze organisatie in Vught kom je terecht in een team van 40 medewerkers. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 en iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Als team wordt er veel tijd gestoken in teambuilding, zo gaan ze eens per jaar met het gehele team op wintersport en organiseren zij regelmatig team-uitjes als paintballen. Voel jij je thuis in een gezellig en informeel team, reageer dan snel.

Meer informatie of direct solliciteren?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil je meer weten of direct solliciteren? Klik op de knop “solliciteer direct” om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze PHP vacature en andere mogelijkheden op gebied van PHP development kun je contact met mij opnemen via (0) of stuur mij een mail op

Employment Type: Permanent


Source

(Visited 58 times, 1 visits today)
adminJobs
Ardekay , Vught, Noord-Brabant, Netherlands Wat ga je doen?Als PHP developer bij deze organisatie kom je terecht in een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Je gaat voornamelijk aan de slag met het verbeteren en vernieuwen van de techniek achter de webshops. Ze zijn op zoek naar een...

Do you want to be notified about new DBA updates, releases, jobs and free tips? Join our email newsletter. It's fast and easy. You will be among the first to know about hot new DBA updates and stuff, it will help you enhance your DBA skills.
We take your privacy very seriously